Reality Otava - Kategorie Prodáno

Reality Otava

Vas prohlizec nepodporuje flash animace.


Klatovy
KLATOVY – ul. Mánesova Byt 3+1/L v OV

PRODÁNO ! Na prodej byt 3+1/L (zasklená) v OV, v menším udržovaném panelovém domě bez výtahu, ve 4. NP. Byt se nachází v klidné atraktivní lokalitě na okraji města Klatovy. V bezprostřední blízkosti je MŠ, ZŠ, obchod, lékárna. Nedaleko se nachází sportoviště.

3.460.000,- Kč


Dražovice u Sušice
Byt 3+1 v OV 90,69 m2 po rekonstrukci Dražovice u Sušice

NOVINKA - PRODÁNO !!! Cena info v RK Na prodej prostorný dispozičně dobře řešený byt 3+1 ( 90,69 m2) po zdařilé rekonstrukci v menším klidném bytovém domě v obci Dražovice u Sušice ( 8 bytů ).

0,- Kč


Sušice
SUŠICE – Kaštanová - byt 1+1 v OV po rekonstrukci

NOVINKA- prodáno!! Na prodej zrekonstruovaný byt 1+1 v OV, ve 2. NP panelového domu s novým výtahem a vchodovými dveřmi do domu. Parkování před domem, v těsné blízkosti prodejna smíšeného zboží. Byt volný od ledna 2021!!

1.650.000,- Kč


Sušice
SUŠICE – ul. Sirkařská - Garáž

Prodáno! Prodej garáže v Sušici ul. Sirkařská. Garáž má novou střechu a podlahu (dlažba). Na dveřích bezpečnostní zámek. Cena info v RK (nejvyšší nabídce).

1,- Kč


Újezd nad Lesy
PRAHA - Novosibřinská - RD ( 2 byty ) se zahradou a garáží

!!! prodáno !!! Exkluzivně nabízíme k prodeji stylovou vilu po částečné rekonstrukci o dvou bytových jednotkách se zahradou a garáží v ulici Novosibřinská -Praha - Újezd nad Lesy.

7.900.000,- Kč


Malonice
MALONICE - rodinný dům s velkou zahradou

prodáno!!! Na prodej RD, v započaté rekonstrukci, s navazující stodolou a garáží v malebné vesnici v podhůří Šumavy. U domu je oplocená zahrada o výměře 1068 m2 s několika ovocnými stromy. Po rekonstrukci je dům vhodný ke klidnému trvalému bydlení nebo možno využít na rekreaci

1.350.000,- Kč


Sušice
SUŠICE – malý řadový dům

PRODÁNO !!! Na prodej původní zděný řadový dům se sedlovou střechou a zahradou. IHNED VOLNÝ!!

1,- Kč


Plzeň - Vochov
Plzeň - Vochov - Oplocený pozemek s kolnou

prodáno! Na prodej st. pozemek, který je situován v zastavěném území obce Vochov. Dle ÚP leží parcela v plochách - Bydlení venkovského typu.

1.790.000,- Kč


Sušice
SUŠICE – ul. Hrádecká - byt 2+1 v OV

NOVINKA - PRODÁNO !! Na prodej prostorný byt 2+1 v OV, ve 3. NP zatepleného panelového domu s novým výtahem. Parkování před domem, v sídlišti hřiště pro děti. IHNED VOLNÝ !!

1.540.000,- Kč


Sušice
SUŠICE - atypický půdní byt 1+kk ve zděném domě

PRODÁNO !!! Podkrovní byt 1 + kk po kompletní rekonstrukci ve zděném domě.

.890.000,- Kč


Sušice - Dobršín
SUŠICE – Dobršín - RD se stodolou a zahradou

!!! PRODÁNO !!! Na prodej částečně podsklepený, rodinný dům s garáží, stodolou a zahradou, situovaný v obci Dobršín. Nemovitost vhodná k trvalému bydlení i rekreaci.

1.790.000,- Kč


Hartmanice
HARTMANICE - BYT 1+1

NOVINKA - prodáno !!! Na prodej pěkný udržovaný byt o velikosti 1+1 v OV, v 1.NP panelového domu bez výtahu, s hezkým výhledem na krajinu

.460.000,- Kč


Kašperské Hory
KAŠPERSKÉ HORY - NERUDOVA - stavební pozemek

!!! NOVINKA - prodáno !!! Na prodej pozemek dle platného ÚP „plochy smíšené městské“, mj. je přípustné umisťovat obytné objekty městského charakteru. Pozemek je částečně oplocený, situovaný v zastavěné části obce cca 3 min. chůze do centra města. Přístup z asfaltové místní komunikace přes zámkovou dlažbu.

1.640.000,- Kč


Kolinec
KOLINEC - STAVEBNÍ POZEMEK

!!! NOVINKA - PRODÁNO!!! Rovinatý pozemek situovaný v klidné zastavěné části obce. Dle platného ÚP je pozemek určený výstavbě bydlení venkovského charakteru „plochy smíšené obytné“, mj. je přípustné umísťovat obytné nízkopodlažní objekty, garáže

.267.000,- Kč


Bílenice
BÍLENICE - STODOLA

!!! PRODÁNO !!! Na prodej prostorná stodola (r. 1936) s malinkou oplocenou zahrádkou situovanou na jih. Stodola je situovaná při místní komunikaci v centru obce, přístup z asfaltové komunikace.

.295.000,- Kč


Vodňany
VODŇANY – BAVOROVSKÁ - BYT ve zděném domě 3+1 v OV

prodáno !!! Na prodej dobře řešený byt 3+1 ve zděném udržovaném domě ( nová střecha, fasáda, obklady na chodbě, vchodové dveře a okna na chodbě).

1.050.000,- Kč


Sušice
SUŠICE - zahr. kolonie Pod Kalichem - zahrada s dřevěnou chatkou

!!! NOVINKA -prodáno !!! Na prodej oplocená zahrada s ovocnými plodícími stromy. Na zahradě je dřevěná chatka vytápěná kamny na TP s jednou místností a malou půdou. Pozemek je přístupný autem. Na pozemku je možno vystavět rekreační objekt do 50m2 s jedním nadzemním podlažím.

0,- Kč


Soběšice
SOBĚŠICE – RD po rekonstrukci se stodolou a zahradou

!!! NOVINKA prodáno !!! Na prodej velmi pěkný, dispozičně dobře řešený RD po kompletní rekonstrukci, s pergolou, stodolou a slunnou zahradou.

2.590.000,- Kč


Hartmanice
HARTMANICE - byt 3+1 v OV

!!! NOVINKA - prodáno !!! Udržovaný byt 3+1 v OV přízemí panelového bytového domu bez výtahu, s hezkým výhledem. Byt je dispozičně dobře řešený, parkování u domu. Prodej včetně podílu na společných částech domu a pozemku.

.670.000,- Kč


Sušice
Sušice pod Svatoborem - Zděná chata se zahradou

NOVINKA - prodáno !!! Na prodej menší zděná chata s oplocenou zahradou v zahrádkářské kolonii v Sušici pod Svatoborem s hezkým výhledem. Prodej vč. podílu na přístupové cestě.

.260.000,- Kč


Sušice - Volšovy
Sušice - Volšovy – pozemek

!!! NOVINKA - prodáno !!! Na prodej neoplocený pozemek vedený ve zjednodušené evidenci (v PK), situovaný u lesa, v okrajové části obce Volšovy ( směr Stráž) s hezkým výhledem do obce, na Svatobor a okolní krajinu.

.290.000,- Kč


Sušice
Sušice – U Kapličky 3+1/L -PRODÁNO !

PRODÁNO Byt 3+1 s lodžií v 3. NP s novým výtahem v klidné lokalitě s výbornou dostupností centra města i nákupních středisek ( Albert, Lidl Tesco ). Jedná se o skvěle dispozičně řešený byt s velkým obývacím pokojem ( vstup do kuchyně i chodby), který je situovaný na jižní stranu. Průběžně udržovaný čistý byt s centrální chodbou má nová plastová okna, zděné jádro a novou kuchyňskou linku.

1.180.000,- Kč


Sušice
SUŠICE – Chmelenská ul. – stavební pozemek 1110 m2

Prodáno ! Na prodej slunný stavební pozemek (pro RD), situovaný na okraji klidné části města Sušice (u Andělíčku), s hezkým výhledem na část města Sušice a okolní krajinu. Pozemek je vhodný pro klienta, který hledá soukromí a klidné bydlení ve městě, nejedná se o žádný „satelit“!!

1.200.000,- Kč


Sušice
SUŠICE – Chmelenská ul. – stavební pozemek 2514 m2

!!! NOVINKA -PRODÁNO !!! Na prodej slunný stavební pozemek (pro RD), situovaný na okraji klidné části města Sušice (u Andělíčku), s hezkým výhledem na část města Sušice a okolní krajinu. Pozemek je vhodný pro klienta, který hledá soukromí a klidné bydlení ve městě, nejedná se o žádný „satelit“!!

1.800.000,- Kč


Sušice
SUŠICE – Rozestavěná chata se zahradou

NOVINKA - prodáno!!! Prodej průběžně udržované slunné zahrady (JV strana) s rozestavěnou chatou (80 m2 – užitná plocha), klidné místo, hezký výhled na Sušici, místní kostelík „Andělíček“ a okolní krajinu. Po dokončení je chata celoročně obyvatelná, vhodná k rekreaci, možno i k trvalému bydlení.

.510.000,- Kč


Sušice
Sušice - Pod Svatoborem - Chata s pozemkem

!!! PRODÁNO !!! Na prodej chata s dvojitým pozemkem v chatařské kolonii Pod Svatoborem. Na pozemku je studna ( voda zavedena do chaty ) a elektřina.

.386.000,- Kč


Škvořetice
Škvořetice - původní usedlost s uzavřeným dvorem a velkou zahradou

prodáno !!! Na prodej udržovaná zem. Usedlost v původním stavu s uzavřeným dvorem, velkou navazující zahradou vhodná k rekreaci i trvalému bydlení. Uzavřený prostorný dvůr i zahrada poskytuje příjemné soukromí. Dům je situovaný v klidném místě v obci Škvořetice. K domu náleží další zemědělské stavby – stodola ( nová vrata), dvě garáže, dílna, chlévy, přístřešky.

1.490.000,- Kč


Hartmanice
Hartmanice - Byt 1+1 V OV

NOVINKA - prodáno !!! Na prodej pěkný byt 1+1 ve 4 .NP bez výtahu. Dům je situovaný v klidné obytné části Hartmanic s výhledem do krajiny mimo hlavní silnice s bezproblémovým parkováním přímo u domu.

.350.000,- Kč


Tupadly u Klatov
Klatovy - Tupadly – RD 3+KK po částečné rekonstrukci - PRODÁNO

NOVINKA - Prodáno !!! Na prodej rodinný dům s navazující stodolou, pozemky a kolnou v klidné části obce Tupadly u Klatov. Dům nemá přímého souseda a svým umístěním zajišťuje pocit soukromí a polosamoty. K domu náleží kotec pro psy a menší zemědělské stavení v současnosti využité jako dřevník. Pozemky jsou přímo u domu, kdy jejich spodní část s vlastním pozemkovým číslem lze oddělit a využít jako stavební parcelu.

2.490.000,- Kč


Sušice
SUŠICE – centrum – Klostermannova pronájem neb. prostoru

!!! NOVINKA -PRONAJATO !!! Dlouhodobý pronájem nebytových prostor – domu v centru města Sušice ul. Klostermannova, který stojí v těsné blízkosti náměstí ve frekventované ulici. Velice zajímavý pronájem nebytových prostor po rekonstrukci, kde je v současné době provozována stylová vinárna, kterou je možno převzít s veškerým vybavením

5.000,- Kč


143 položek (5 stránek)

1 2 3 4 5

Řadit podle: ceny | názvu | data přidání



Kontakt

Bedřiška Zajacová

tel:. 604 866 118 | 378 608 377

fax: 378 608 376

web: www.reality-otava.cz

e-mail: info@reality-otava.cz

Adresa

Reality-otava s.r.o

náměstí Svobody čp. 5

342 01 Sušice

IČ: 28049811